Τμήμα Πιάνου

piano2

Η διαρκής έμφαση που δίνεται από το Ωδείο Σύγχρονης Τέχνης Αγρινίου στις ατομικές ιδιαιτερότητες του κάθε σπουδαστή ξεχωριστά, στις ανάγκες και στις δυνατότητές του, αποτυπώνεται στον μεγάλο αριθμό αποφοίτων μας που διαπρέπουν σε σημαντικούς διεθνείς διαγωνισμούς ή συνεχίζουν τις μεταπτυχιακές μουσικές σπουδές τους σε μεγάλα μουσικά ιδρύματα στον κόσμο ή σταδιοδρομούν ως σολίστ του πιάνου.

Όλοι οι σπουδαστές πιάνου διδάσκονται από επιλεγμένους δάσκαλους με σημαντική εκπαιδευτική και καλλιτεχνική εμπειρία. Εκπαιδεύονται ως ερμηνευτές με έργα από το κλασικό αλλά και το σύγχρονο ρεπερτόριο του πιάνου.

Ο ευέλικτος σχεδιασμός του προγράμματος σπουδών που εφαρμόζει το Ωδείο μας ανταποκρίνεται στους προσωπικούς στόχους και τις ανάγκες χρόνου του κάθε μαθητή. 

Ταυτόχρονα, στο Ωδείο Σύγχρονης Τέχνης Αγρινίου δίνεται ιδιαίτερη σημασία στη σωστή διδασκαλία πιάνου των παιδιών πρώτης σχολικής ηλικίας.

Οι σπουδαστές του πιάνου έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και να συμμετέχουν σε πολλές ομαδικές δραστηριότητες. Ο συνδυασμός ατομικής προσπάθειας και ομαδικής δράσης είναι ζωτικής σημασίας για την πλήρη ανάπτυξη των νέων μουσικών. 

Οι καθηγητές πιάνου αναλαμβάνουν την διδασκαλία των μαθητών με γνώμονα την παιδαγωγική ευαισθησία αλλά και την αγάπη για τη μουσική, δίνοντάς τους τελικά τα εφόδια για να γίνουν ολοκληρωμένοι μουσικοί και άρτιοι εκτελεστές του πιάνου, προσαρμοσμένοι στις απαιτήσεις της επαγγελματικής μουσικής σταδιοδρομίας.

 

ΠΙΑΝΟ ΚΑΙ ΑΡΜΟΝΙΟ

  • Παπαδημητρίου Κατερίνα
  • Κορκοντζέλου Χριστίνα
  • Βλάχου Ευγενία
  • Κατσαντώνη Χριστίνα
  • Τζογάνης Σπύρος
TOP