Προφίλ

315px music (1)

Η μουσική έτσι κι αλλιώς είναι αναγκαίο εφόδιο της καλλιεργημένης ψυχής, του καλλιεργημένου πνεύματος. Σ’ αυτήν όμως την εποχή γίνεται διπλά αναγκαίο αφού είναι το μόνο ίσως αντίβαρο στη βεβαρημένη καθημερινότητά μας. 

Όλοι οι άνθρωποι είναι σε θέση να δημιουργήσουν μουσική, να καταλάβουν τη μουσική, να την αγαπήσουν και να πάρουν απ’ αυτήν όλα όσα μπορεί να τους προσφέρει.

Η μουσική όμως δεν κρύβεται μόνο στις σελίδες των βιβλίων. Δεν μπορεί να είναι μόνο οι άψυχοι κανόνες της θεωρίας. Η μουσική δημιουργείται μέσα από την πράξη, τον αυτοσχεδιασμό, τη δραματοποίηση, τη μελωδία και το ρυθμό.

Οι καθηγητές της σχολής μας, ως καλλιτέχνες και μουσικοπαιδαγωγοί αξιοποιούν θετικά την πλεονεκτική θέση που έχει η μουσική στην καρδιά των σπουδαστών μας και βοηθούν τον κάθε σπουδαστή ξεχωριστά να αναπτύξει στον πιο ψηλό βαθμό τις τεράστιες δυνατότητες μάθησης και δημιουργίας με τις οποίες η φύση τον έχει προικίσει. 

Αξιοποιήστε τις σπουδές σας σε αναγνωρισμένο Μουσικό Εκπαιδευτήριο. Μη χάνετε χρόνια σε μαθήματα Μουσικής, έξω από τα ιδρύματα που μπορούν να σας δώσουν ΠΤΥΧΙΟ ή ΔΙΠΛΩΜΑ αναγνωρισμένο από το κράτος. Δώστε  την  ευκαιρία  στο  παιδί  σας  και  στον  εαυτό  σας  να  καλλιεργηθεί και  να  ξεχωρίσει  μέσα  από  ένα  ΠΡΟΤΥΠΟ ΜΟΥΣΙΚΟ  ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΟ.

TOP